Billiga golfset

Att köpa ett nytt golfset behöver inte kosta en förmögenhet. Det finns företag som säljer billiga golfklubbor om du köper dina golfklubbor på nätet.

Golf är en sport som ofta anses vara en dyr sport då både golfklubbor och medlemskap i golfklubb kan kosta mycket pengar. Självklart finns det både dyra golfklubbor och golfklubbar med dyra medlemskap, men det betyder inte att alla alternativ är dyra.

Köpa golfset på nätet

Som nybörjare kan det kännas dyrt att köpa ett helt golfset med golfklubbor för 8 000 – 15 000kr. Det är idock nte omöjligt att köpa nya billiga golfklubbor. Det finns både billiga golfset som passar nybörjare och andra varianter på billiga golfset som passar för proffs. Om du vill köpa ett set billiga golfklubbor ska du göra ett besök hos Nordica Golf som säljer golfklubbor på nätet till otroligt låga priser. I deras utbud kan du hitta flertalet olika golfset som passar för herr, dam eller junior.

Prisexempel

Vi vill ge dig lite prisexempel på vad golfset kostar om du köper dina golfklubbor från Nordica golf. Du hittar prisexempel för både herrset, damset och för juniorset.

Billiga golfset herr


Golfset - Spalding Elite Herr Grafi/stål Helset Höger

Om du letar efter prisvärd golfprodukt kan denna Golfset - Spalding Elite Herr Grafi/stål Helset Höger från Spalding vara något för dig.


Golfset - Wilson ProStaff HDX Halvset Grafit/Stålskaft -höger

Det går att köpa billiga golfprodukt när du handlar på nätet.


Golfset - Wilson ProStaff Combo Golfset Grafit/Stålskaft -höger

Golfset - Wilson ProStaff Combo Golfset Grafit/Stålskaft -höger säljs för endast 1975 kronor på nätet.

Billiga golfset dam


Golfset - Wilson ProStaff Dam HDX 1W + 5W + 6-SW + Putter Golfset Grafit/Stålskaft -höger

Tillgång till bra golfprodukt är ett måste för varje golfspelare.

Billiga golfset junior


Golfset - Wilson ProStaff Dam HDX 1W + 5W + 6-SW + Putter Golfset Grafit/Stålskaft -höger

Tillgång till bra golfprodukt är ett måste för varje golfspelare.