Golfset

Att köpa sig ett golfset är ofta en bra start för att komma igång med sitt golfande. När du köper ett golfset så kan det variera avseende vad som ingår. Det vanligaste är att man köper ett järnset. Ett järnset innehåller de vanligaste järnklubborna, men exakt vilka klubbor som ingår varierar mellan olika märken och modeller. Det finns även vissa varianter av golfset där vissa av järnklubborna bytts ut mot hybridklubbor. Kontrollera därför noga vilka klubbor som ingår i golfsetet när du jämför olika alternativ.

I listan nedan hittar du ett stort utbud av golfset från flertalet kända märken. Golfklubborna säljs av olika svenska golfbutiker som du kan beställa från direkt på nätet.

Klicka på bilden eller namnet för varje produkt för att för att få mer detaljerad information.