Fairway woods

Fairway woods är de träklubbor som är avsedda att användas då bollen ligger på marken snarare än på tee. De fairway woods som vanligen används är trätrean (spoon) och träfemman. En trätrea har vanligen en loft (klubbhuvsvinkel) på 13-16 grader medan en träfemma har en loft på 18-19 grader. Fairway woods har ett mindre klubbhuvud än en driver. Tyngdpunkten är koncentrerad till botten av klubbhuvudet, vilket gör det lättare att få upp bollen i luften då du slår från fairway eller ruff.

I listan nedan hittar du ett stort utbud av fairway woods från flertalet kända märken. Golfklubborna säljs av olika svenska golfbutiker som du kan beställa från direkt på nätet.

Klicka på bilden eller namnet för varje produkt för att för att få mer detaljerad information.